Bouwgronden vrijmaken

Dankzij ons uitgebreid machinepark en onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bouwterrein snel en efficiënt vrijmaken zodat u zorgeloos kan starten met bouwen.

CONTACTEER ONS

Uw bouwgrond vrijmaken in 5 stappen

BOMEN KNIPPEN

STAMMEN KLAAR VOOR AFVOER

ALLE BOMEN GEVELD

STRONKEN VERWIJDEREN EN BOSFREZEN

AFGEWERKT, KLAAR VOOR AANNEMER

Onze diensten

Voor elke boom, groot of klein, ongeacht de standplaats, vinden we steeds een gepaste techniek om in veilige omstandigheden te kunnen handelen, desnoods met gebruik van kraan, hoogtewerker of verreiker.

Arbotec_Stronken_FrezenArbotec zal stronken steeds efficiënt verwijderen. Afhankelijk van de situatie, opteren we voor uitgraven met de kraan, of uitfrezen met de stronkenfrees.

Arbotec_HakselenElke situatie is anders en vraagt om aangepast materiaal. Om steeds een optimale aanpak te garanderen, beschikt Arbotec over verscheidene hakselaars.
Arbotec_BosfrezenNa de rooiwerkzaamheden kunnen we met inzet van een bosfrees de wortels, stronken, eventuele achtergebleven takken en struiken,  snel en efficiënt verpulveren. Tijdens het bosfrezen wordt alles fijngehakt. Het organisch materiaal geraakt hierbij vermengd in de bovengrond en zal daar op relatief korte termijn verteren tot humus. Het bosfrezen gebeurt met een krachtige tractor en bosfrees. Voor moeilijk bereikbare plaatsen of kanten kan een kraan ingezet worden met de frees gemonteerd op de kraanarm.

Arbotec, steeds de beste service …

ONTDEK HOE WIJ HET AANPAKKEN EN BEKIJK ENKELE VAN ONZE PROJECTEN

Start met het vrijmaken van uw bouwgrond

U heeft al een tijdje plannen voor het bomenvrij maken van uw bouwgrond? Laten we de bal aan het rollen brengen en uw plannen waarmaken.

Contacteer ons